Hae
Karla Kivimäki
Karla, 25-vuotias äiti ja avovaimo. Olen asunut Espanjassa vuodesta 2014 lähtien. Täältä löydät tarinani siitä, kuinka tänne päädyin.

Blogissani pääset seuraamaan elämääni ja meidän suomalais-espanjalaisen perheen arkea (ja juhlaa). Perheeni lisäksi rakastan luuontoa ja patikointia, sekä viihdyn erittäin hyvin keittiön puolella. rakastan ruokaa, niin kotona kuin ravintoloissakin. Tykkäämme myös matkustella, tällä hetkellä lähinnä Andalucían ja Espanjan sisällä, aina kun siihen vain on mahdollisuus.

Arkemme lisäksi haluan jakaa vinkkejä Aurinkorannikolle ja Espanjaan, kuten patikointireittejä, ravintoloita ja muita suosikkipaikkoja. Myös espanjalainen kulttuuri näkyy blogissani, mieheni ollessaan espanjalainen, on täkäläinen kulttuuri vahvasti läsnä jokapäiväisessä elämässäni.

Omasta blogista haaveilin pitkään, kunnes 2019 vuoden alkusyksystä uskalsin vihdoinkin toteuttaa haaveeni. Kirjoittamisesta ja tänne ajatuksieni purkamisesta onkin tullut minulle todella tärkeä juttu kiireisen pikkulapsi arjen keskelle.
Ota yhteyttä: info@karlakivimaki.com